martes, 14 de diciembre de 2010

Una altra dona Savia

La Contxita és molt difícil trobar-la a casa, de fet vam trigar a conèixe'ns i fins que no he après l'hora en que és a casa, ho he tingut difícil per comunicar-m'hi. Ella també forma part del Consell de Dones Savies de Sant Cosme, però la seva vida és molt diferent a la Pepa, no té la mateixa càrrega familiar i no para quieta des de ben aviat.


A quarts d'onze comença el taller de gimnàs per a gent gran. Són més d'una vintena de dones disposades a moure el pandero, com assegura la seva tallerista, que es troben dues vegades per setmana a l'Equipament Cívic Delta.



Després del gimnàs marxa corrent cap a l'escola d'adults, a veure si aquests dies la podem acompanyar. Carregada amb totes les seves coses se'n va a pas lleuger, no vol fer tard ni perdre's cap hora de classe. Diu que ella ja en sap de llegir i escriure, però no del tot bé, que vol deixar de fer faltes d'ortografia. No sé que en pensarien els alumnes dels centres de secundària que algú voluntàriament vulgui estudiar per escriure com cal.


Avui no em tingut la oportunitat de xerrar molt, però la propera vegada prometem seure a fer un cafè.

No hay comentarios:

Publicar un comentario